10 vanligaste frågor och svar

FAQ

 1. hur länge har denna site funnits och varför startade ni den ?
  vi har jobbat med sidan ca 1,5 år innan start våren 2017,där fokus är på och kring stulen egendom, vi kommer helt enkelt försöka hjälpa er att maximera era chanser att återfå stulet gods. Det är grundtanken och idén med denna site.
 2. Vilka ser min utlagda annons på denna site?
  de som kommer uppmärksamma er annons är följande:givetvis de andra annonsörerna/dvs medlemmar-både privatpersoner och företag,inte bara lokalt utan nationellt,andra unika besökare som besöker sidan,företagsannonsörer(reklam,banners),andra företags/samarbetspartners hemsidors besökare där vi har vår AKTUELLTSTULETS egna reklam och banners,andra sorters medias användare,besökare,läsare,lyssnare(t.ex print,där vi kommer ha vår banner,samt sociala medier som facebook,twitter etc
  vi kommer även medverka på mässor,festivaler där vi kan förmedla AKTUELLTSTULETS verksamhet till så många som möjligt
 3. Måste jag vara 18 år för att kunna annonsera på denna site ?
  man måste vara myndig(18)för att kunna bli medlem och använda våra tjänster.
 4. kan man handla produkter på denna site?
  tanken är att i ett senare skede skall man kunna handla olika produkter i en AKTUELLTSTULET NÄTBUTIK
 5. Forum?
  tanken är att i ett senare skede starta ett forum där man kan dela erfarenheter och idéer med andra privatpersoner eller företag.
 6. Hittelöner?
  detta är en sak mellan den person som lägger ut sin annons och upphittaren, oftast så står det om det redan i utlagd annons
 7. Vad göra om jag hittar t.ex. en stulen bil/moped eller annat som finns i annonserna ?
  vad vi rekommenderar är givetvis att meddela personen/ägaren i annonsen-ringa polis-inget annat.
 8. Er uppgift i det hela som site?
  AKTUELLTSTULET.SE fungerar som en informationstjänst, en koordinator,./vi engagerar oss ICKE i stulna/upphittade/borttappade saker som person,AKTUELLTSTULET.SE är en förmedlingstjänst med annonser för allmännheten, helt enkelt för att underlätta för privatpersoner och företag att kunna återfå sitt stulna gods, där slutar vår uppgift.
  vi engagerar oss ICKE heller i brott i olika former, finns andra sidor för det och detta är i huvudsak POLISENS uppgift ej vår.
 9. Medlemsförmåner-vad innebär det för mig som registrerad medlem?
  bara positivt för registrerad medlem, vilket ej heller kostar något! vi kommer lotta ut olika produkter, ha samarbete med olika företag så prisbilder sänks för registrerad medlem, DOCK måste man vara registrerad för att ta del av dessa förmåner.
 10. Kan man lägga in annons om andra husdjur?
  Ja självklart, vi har ej skrivit fler sorter i kategorierna, då det finns en uppsjö av olika djurarter i våra hem.