Storlekar & Prislista

 EXPONERA DITT FÖRETAG

Till en början kommer vi bara ha 5 olika storlekar(plus 30-sidan) men självklart är vi flexibla och skulle ni ha annat önskemål på size så försöker vi lösa det givetvis. Då vi har nära samarbete med webbyrå så är vi även behjälpliga med att göra er annons,banner eller annan profilreklam. Hör av er om detta./   annons@aktuelltstulet.se

Företags banners

Storlek 1 - 262x147 pris 2600 kr
Storlek 2 - 341x100 pris 3400 kr
Storlek 3 - 940x378 pris 9700 kr - Startsida slider
Storlek 4 - 248x144 pris 1450 kr  - Företagsreklam/Välj län.
Storlek 5 - 245x248  pris 2200 kr -  Reklambanner på varje enskild länssida,detta pris för en(1)st län,går att boka fler sidor givetvis

Storlek 6 - 1090x125 pris 8700 kr - Reklambanner på varje enskild länssida,detta pris för en(1)st län,går att boka fler sidor givetvis

Vi har skapat en sida som vi kallar för 30-sidan/företagskatalogen/här kan man synas med andra lokala,regionala eller även nationella varumärken / här blandar vi lite, ungefär som en reklamvägg man ser på sporten där idrottsspelarna intervjuas framför,man får sin logo införd,snyggt och prydligt,länkad till sin egna hemsida./Alla logos införda på sidan försöks har så lika storlek som möjligt,kan skifta något,dock marginellt.Vi har bara ett pris, vilket är endast 1450 kr per månad/Av denna summa avgår 150 kr per bokad annonsmånad-oavkortat till Alzheimers stiftelsen.

Alltså, du gör reklam för ditt företag/blogg/annat för en bra peng,samtidigt som du gör lite samhällsnytta med ett bidrag till ovannämnda stiftelse.

Går självklart boka flera månader. Boka 3 månader och få en extra månad utan kostnad (alltså totalt 4 månader) Detta gäller storlekarna 1 till 4!

Alla priser gällande en(1)månad och exklusive mervärdesskatt. Vi lägger även in reklamfilm,radioreklam på webbsidan, maila eller ring oss vid intresse. mailar ni oss underlag för banner/logo/annons så vill vi ha den i EPS.


Privat och företags annonser

PRISER: Alla annonser för privatpersoner är inklusive moms,och vi gör ingen skillnad på prisbild oavsett privatperson eller företag,dock har företag ett tillägg med moms på priserna nedan.

1/  79 kr-text plus 1 st bild 
2/  99 kr-text plus 3 bild  (2xtrabilder)
3/  119 kr-text plus 5 bild (4xtrabilder)
4/  169 kr-text plus 5 bilder plus video
 

Du får bekräftelse per e-post från oss och din annons läggs ut inom 24 timmar. Om inte detta sker,om något fel uppstår-kontrollera med oss-tag kontakt med oss per e-post. Din annons kommer nu ligga ute i 1 månad från betalningsdatum plus en dag(uppläggning)

Går givetvis att kryssa i och betala för flera månader vid start om man så önskar.

Det går att förlänga månadsvis genom ett enkelt klick(se "priser förlängning" nedan)

PRISER FÖRLÄNGNING: ALLA ANNONSER kan förlängas per månad med ovanstående priser /Bokar man 3 månader direkt på en och samma gång får man en fjärde(4e)månad GRATIS som en Medlemsförmån om man så önskar.