stulen

Hittelön 10.000! Stulen Basgitarr

HITTELÖN 10.000 kr

ÅRSTA, STCOKHOLM:

Idag blev jag bestulen på en elbas o en stärkare. Det var mitt fel. Jag hade ställt dem utanför mitt hus o skulle bara hämta bilen i garaget o sen plocka in grejerna i bilen, men eftersom jag hade tankarna på annat körde jag iväg utan att ha lagt in grejerna i bilen. Först ute på Ingarö insåg jag vad som hänt. Åkte så fort jag vågade hem igen, men varken bas eller stärk syntes till. En timme hade jag varit borta. Jag har polisanmält, skrivit på div sidor på fb o satt upp massor med lappar. Imorgon ska jag ringa musikaffärer. Jag håller givetvis koll på Blocket etc. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den som tagit mina ägodelar ska nappa på erbjudandet om en rejäl hittelön. Men jag har redan börjat sondera lite. Det känns bara så totalt oskönt att börja leta runt för att hitta en ny bas. Den som försvann idag har jag levt mycket nära sen 1993 o jag har alltid varit nöjd. Känner mej tom...

För den som är lite mer insatt handlar det om en fyrsträngad Warwick Streamer Stage 1 i lönn från sent 80-tal alt tidigt 90-tal samt en klassisk Gallien-Krueger (GK) MB 200 kombo från 80-talet. Basen ligger i en Slickbag o stärkaren i en vadderad originalväska från GK.

kontakta admi om ni vet något !

Rigmor